HÄR ÄR DIN INNEHÅLLSRIKA VÄLKOMSTGÅVA!

 Laddar ...

DU FÅR:

1. HÖGLÄSNINGSBOKEN ”FRÅGOR OCH SVAR”, OCH E-VERSIONEN AV BOKEN

Den stora faktaboken med mer än 60 luckor kommer garanterat att fängsla. När du läser den högt för ditt barn, kommer barnet att lära sig många nya ord – ord som det senare ska lära sig läsa. E-boken har också ljud och ”luckor”.

2. TVÅ ENKLA LÄR-DIG-LÄSA-BÖCKER, OCH E-VERSIONER AV BÅDA BÖCKERNA

Innehållet i lär-dig-läsa-böckerna är knutna till högläsningsboken. Böckerna har enkla texter som barnet kan öva på att läsa själv. Först läser du högt för barnet, och så pratar ni om innehållet. Sedan uppmuntrar du barnet att försöka läsa de enkla orden själv. Lästips hittar du i början och längst bak i böckerna. Leta också efter den lilla punkten Läsplutten och hans vänner i både text och bilder!

3. VIT SKRIVTAVLA OCH TYGPÅSE

Den stora tavlan med bokstavsaffischen är bra att använda när barnet ska öva sig på att skriva bokstäver och ord. Eller teckna! All tecknings- och skrivträning är bra för den som snart ska lära sig skriva i skolan. Den fina tygpåsen är bra att samla böckerna i när ni ska iväg. Och bokmärket med linjal har också ett förstoringsglas – perfekt när barnet ska leta efter Läsplutten som gömmer sig i lär-dig-läsa-böckerna.

4. ATT LÄRA SIG LÄSA – ETT HÄFTE MED TIPS OCH GRUNDLÄGGANDE VÄGLEDNING TILL DIG

Här hittar du information om serien och tips på hur ni får allra bäst utbyte av lästräningen.

5. SPEL PÅ NÄTET SOM STÖTTAR INLÄRNINGEN

Som medlem får du tillgång till spel som barnet kan använda för att öva mer på läsningen. Information om inloggning får du tillsammans med välkomstgåvan.

LITE OM GOBOKEN LÄR DIG LÄSA

  • Varje bokpaket innehåller en högläsningsbok och två lär-dig-läsa-böcker som barnet kan öva på att läsa själv i. Dessutom får du tillgång till e-versioner av böcker du köper, via Gobokens bok-app och hemsida. Du får också tillgång till spel på nätet som stöttar inlärningen.
  • Bokpaketen kostar 228 kr inklusive porto.
  • Du väljer själv hur många böcker du vill ha, och du avbeställer enkelt via ”Min sida”.
  • Serien är indelad i tre svårighetsnivåer och består av totalt 17 bokpaket: 17 högläsningsböcker, 34 lär-dig-läsa-böcker, en föräldraguide, en tygpåse, ett bokmärke med linjal och förstoringsglas och en skrivtavla till skrivträning.
  • Serien är utvecklad i samarbete med Liv Engen, fil dr i läsutveckling.